Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Elkészült a film!

2011.01.13. 11:04 Hesna

BUÉK minden blogolvasónak! Rég jelentkeztem, amit nagyon szánok-bánok, de az utóbbi hetekben elvesztem egy apró vágószoba mélyén, Rácz Lacival és Ribényi Tomi vágó kollégámmal, ahol most végezzük a madagaszkári dokufilm utolsó simításait… Jó hosszú út vezetett idáig, emlékszem, amikor még az volt a legnagyobb dilemmám, hogy a mikrofon teleszkópos fémrúdját hogyan jutassam fel a Madagaszkárra tartó repülőre (mivel fegyvernek minősülő tárgy, a fedélzetre nem lehet felvinni, a bőröndbe viszont nem fért bele…) Aztán jöttek a kinti kalandok, a látogatás a varázslóknál, majd az áram és víz nélküli orvosi rendelőkben, gyaloglás a rizsföldek mellett az Afrikai-Magyar Egyesület önkéntes orvosaival, aztán az ismeretlen eredetű csípések megjelenése a lábamon, a kezemen és a hátamon (az utolsó orvosi vizsgálatok szerint rovarcsípések, nem kiütések voltak, ami a jobbik verzió… feltéve, ha nem hoztam haza a bőröndben a kis ízeltlábúakat…) Olyan gyorsan elszaladt a Madagaszkáron töltött két hét! És hazatérve szinte rám omlott a 24 óra forgatott anyag… De hosszas utómunka, átdolgozott napok és szkripteléssel töltött éjszakák után megszületett az ötven perc! Ha érdekel titeket, és ébren tudtok maradni :) megnézhetitek az M1-en, vasárnap 11kor!

Ps: A madagaszkári útról rengeteg fotót feltöltöttem a hesna.hu-ra is!

3 komment

Címkék: madagaszkár videoblog al ghaoui hesna

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr72580755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takacsi 2011.01.13. 14:42:16

Buék + Hello + Hurrá!

"hogyan jutassam fel a Madagaszkárra tartó repülőre"

most már kíváncsi vagyok: mi lett a megoldás?

Egyébként pont ma mondta egy kollégám, hogy nehezen tudja lerakni a könyvedet! Még várok egy picit, hátha megkapom szülinapomra valakitől, és ha nem én is megveszem.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2011.01.14. 20:45:40

@Takoca: én megvettem, elolvastam, jó volt. Csak sajnos túl rövid. :-(

Nagyon jó vegyíti az életrajzi visszaemlékezéseit a konkrét küldetés nehézségeivel. Kívülállóként megpróbál a háborús viszonyok közepette is elfogulatlan lenni. Szerintem ha "kiöregedne" a szakmából (ami nem mostanában lesz), akár forgatókönyvíróként is simán megállná a helyét.

tindouf 2011.01.19. 19:19:48

Gratulálok, aranyos film. Már kétszer láttam, hát az is a világ egy másik részén van. Bizonyára sok minden nem fért bele.
süti beállítások módosítása