Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Újabb életjel a madagaszkári erdők mélyéről

2010.11.27. 15:01 Hesna

Úgy tűnik, ez a sziget egyelőre nem lesz a videoblogok paradicsoma. Sok helyen térerő sincs, nemhogy internet! De bevallom, ezt a hiányérzetet messze pótolta az az elképesztően gyönyörű látvány, amely az óceánparton fogadott! Dzsungel és átlátszó vizű, homokos part… Ehhez képest sokkoló a szegénység, a nyomor ugyanitt, a falvakban. A forgatás jól halad, találtam olyan asszonyokat, akik a parton nagy kosarakban árulják a gyógyfüveket, és egy kuruzslót is, aki szárított magvakkal diagnosztizálta a betegségeket. Teszteltem, a nekem adott diagnózis nem igazán jött be :) Ma indulunk tovább a magyar orvosok bázisára. 330 kilométer, ami a helyi útviszonyok között 10 órás zötykölődés lesz… Nem adtam még fel a reményt, hogy találok valahol „normális” netet, és videón is megmutathatom nektek Madagaszkárt. Hamarosan újra jelentkezem!

1 komment

Címkék: forgatás madagaszkár magyar televízió al ghaoui hesna

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr842476881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

newnt55 2010.11.27. 18:15:16

Fürdőrucis átlátszó vizes homokos tengerparti fotót kérünk. :-) De azért jó vagy feketében is.
Mit diagnosztizáltak? Tuti nem frontkórosságot.
süti beállítások módosítása