Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Robbantás volt tegnap - vesztegzár ma

2010.11.13. 08:31 Hesna

Hűséges blognézőim talán még emlékeznek arra, hogy a vb alatt, Dél-Afrikában a kutyáknak vetettem a Vizit :) Hát ez most megbosszulta magát, engem harapott meg egy kutya...biztos a flip kamerám dühítette fel... Nagy baj nem történt, még az interjú is elkészült, ami miatt a kabuli étterem-állatkertbe mentünk. 

 

 

Ma már nagyobb problémával szembesültünk, ugyanis mindenki azt mondja, hogy egyelőre az eszünkbe se jusson az utcára menni. Tegnap ugyanis hármas robbantás történt a városban külföldi célpontok ellen, ráadásul a romok eltakarításakor egy amerikai jármű balesetet okozott, amiben több helyi megsérült, egy ember meg is halt. Ezért ma egyetlen külföldinek se tanácsolják, hogy a városban kóricáljon, mert olyan feszült a hangulat, hogy könnyen célponttá válhat. Hát erre a hírre ébredtünk, most válságtanácskozást tartunk Lacival, hogy mi legyen.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr202445745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vallon 2010.11.13. 15:46:43

Vigyázz magadra!
Köszönjük, hogy bemutatod, amit ott tapasztalsz

gongolat 2010.11.13. 17:39:57

Kedves Hesna!
Kívánom, hogy eredményes legyen afganisztáni utad! Várunk 19-én, reméljük a friss élményekről is hallunk majd! G.
süti beállítások módosítása