Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Halálközeli élmény...

2012.04.16. 23:49 Hesna

Lemondok a csokiról. Vagy inkább a vacsorázásról... Amióta találkoztam Emmanuel Jallal, a volt gyerekkatona rapperrel, aki mesélt a jótékonysági kampányáról, azon gondolkodom, hogy nekem is csatlakoznom kéne. A lényege, hogy lemondasz valamiről egy hónapig, és annak az értékét odaadod jótékony célra. A rapper egy iskola építésére gyűjti most a pénzt, és ő például addig nem megy haza a londoni lakásába, hanem ismerősöknél és ismeretleneknél csövezik, amíg össze nem gyűjt 1,6 millió fontot. (Csak hogy lássátok, mire vállalkozott, most  kb 12 ezer fontnál tart...)

Mindenesetre ez végre egy jó cél, jófej ember csinálja, akinek lehet hinni, hogy őszinte a motivációja. Embertelen dolgokat kellett átélnie gyerekkorában, miután 8 évesen fegyvert fogott...halál, kannibalizmus, erőszak...ezek voltak a mindennapjai Dél-Szudánban, úgyhogy elhiszem, hogy minden követ megmozgat most, hogy a szudáni gyerekeken segítsen.  

(a túlélésének a sztorija itt, a legutóbbi Bábelben: http://youtu.be/CSRqiJlIhD0?hd=1 )

Na de visszatérve a "Lose to Win" kampányra - biztos, hogy nem az én egyhavi vacsorám értékéből lesz meg a több mint másfél millió, de sok kicsi sokra megy mint tudjuk. (Itt lehet regisztrálni, ha esetleg más is vállalkozna egy jó kis tavaszi fogyókúrára egy jó cél érdekében :) - http://losetowin.net/

Amúgy gőzerővel vágjuk a második Bábelt, ami április 25-én szerdán este lesz. Íme néhány fotó ízelítőül...

Ki találja ki, hol készültek?

IMG_0993.JPG

IMG_0987.JPG

IMG_0929.JPG

IMG_0902.JPG

IMG_0944-001.JPG

IMG_0934.JPG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr1004455811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wercsy 2012.04.17. 00:19:16

Embereket fagyasztanak?
süti beállítások módosítása