Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Aludni ment a frontkóros

2012.03.26. 12:36 Hesna

Üdv újra, ismét, megint! :) Mint láthatjátok, a frontkóros kicsit pihenni ment! Egy darabig most nem a hadszíntéren rohangálok, hanem inkább vadászok, az élet sűrűjében - jó sztorikra, érdekes emberekre, furcsa dolgokra, amikről sokat hallottam, mégsem értettem, vagy nem eléggé. Márpedig érdekeltek a mozgatórugók, a miértek. Na ebből lett a Bábel. Amit szerdán fél tízkor meg is nézhettek (M1)!
 

Hogy miről fog szólni? Minden rész másról. Lesz benne halhatatlanság és túlélés, hibernálás és háború - és emberek, akik hihetetlen dolgokat vészeltek át. De olyanok is, akiknek semmi durvát nem kellett átélniük, sőt, egy íróasztal mellett töltötték az életüket azon fantáziálva, hogy milyen világban élünk majd 50 év múlva. Hogy mi köti ezeket össze? Igazából csak annyi, hogy szerintem érdekes történetek. Tudom, hogy ez nagyon szubjektív, de most épp ez volt a cél. Sok évi híradózás után most nem tudósító vagyok, hanem egy kíváncsi ember, aki olyan sztorikat szeretne mutatni, ami miatt -  szerintem - megéri 50 percet töltetni a tévé előtt.

IMG_1019_580.jpg

Az első adás három emberről szól. Többek között egy egykori gyerekkatonáról, akinek elképesztően durva dolgokat kellett átélnie. És aki zenész lett. Amikor először találkoztunk - Londonban elkísértük egy talkshow-ba a Channel 5-hoz, meglepődtem milyen laza, vicces, nem gondolná az ember, milyen múlt áll mögötte... 

De hogy miket is kellett átélnie... kiderül az adásból :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr164340958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Flood_ 2012.03.27. 10:53:13

Szép álmokat frontkóros, jó reggelt Bábel!
süti beállítások módosítása