Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Útban a líbiai határ felé

2011.08.26. 18:53 Hesna

A stáb megérkezett Tunéziába, ahol szereztünk autót sofőrrel, és nekivágtunk a Líbia felé vezető útnak. Hamarosan megérkezünk a határátkelőhöz. Reméljük, ott találunk valakit, aki hajlandó átvinni minket Líbiába. Közben megpróbálunk infót gyűjteni, melyik a legkevésbé veszélyes út, ami Tripoliba vezet. Mindenki mást mond, úgyhogy nehéz dönteni. Azt a szakaszt mindenesetre próbáljuk elkerülni, ahol a héten az olasz újságírókat elrabolták.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr113182580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása