Bábel - Hesnával a világ

Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek – és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Nem ad hozzá, nem vesz el belőle. Ez a BÁBEL – Hesnával a világ. Következő adás: április 25, 21:30, m1

Fotók innen-onnan

Friss topikok

Elbarikádozva őrzik a parlamenti képviselőt

2010.11.15. 11:29 Hesna

Viszonylag nyugodtan telt a vasárnap, még külön bejáratú biztonságpolitikai tanácsadónk - a szomszédban lakó brit veterán is azt mondta, hogy oldottabb lett a légkör, és csak a szokásos veszélyekkel kell számolni. A kórházi állapotok és a mérhetetlen szegénység után most megmutatjuk Kabul másik arcát - az otthonában fogadott minket egy parlamenti képviselő, akinek a pazar háza Kabul egyik legvédettebb helyén épült. A férfi egyébként nemesi család sarja, harcolt a szovjetek ellen üldözték (üldözik) őt a tálibok, és azt vallja, hogy minél hamarabb el kell távolítani a jelenlegi kormányt az elnökkel együtt, mert addig nem lehet véget vetni a korrupciónak. A képviselő indult a mostani választásokon is, aminek egyelőre nincs eredménye. Addig is csak akkor megy az utcára, ha nagyon muszáj, mert szerinte jobb félni, mint megijedni. 
 

2 komment

Címkék: veszély afganisztán forgatás katonák al ghaoui hesna gilani parlamenti képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://hesna.blog.hu/api/trackback/id/tr862449751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zseso 2010.11.15. 12:44:01

Kérdeznék: mi alapján választották a szállást/sofőrt? Kintiek (magyarok) ajánlották? Kaptok a cégtől valami műholdas telefont (végszükségre), vagy satellite trackert?:) Kabulon kívülre mentek majd? (Köszöntem! Be bad!:)

---

CA - Camping Afghanistan...aki emlékszik...

imrerom 2011.03.14. 06:29:56

Ennek a képviselőnek se lehet azért normális élete,ha ilyen körülmények közt él nap,mint nap.
A szép lakás az akkor még dukál is neki:)
Az a fekete lista nagyon jó.Ha rajt lennék ilyenen és előkelő helyen,az nálam is falon lenne.Lássa mindenki,hogy vagyok valaki.

Nagyon tetszik a videód:)Gratula hozzá.
süti beállítások módosítása